→ Abonneren

Inspiratiegids

Individual commitment to a group effort — that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work

 Vince Lombardi

Waarom deze gids?

Meer engagement nemen in je eigen buurt. Dat klinkt goed, maar hoe doe je dat? En wat kan je zoal organiseren? En als je beslist hebt een initiatief op te starten, hoe begin je daar dan aan? De inspiratiegids komt tegemoet aan de vragen die je zou kunnen hebben op het moment dat je jezelf meer wil engageren in je eigen omgeving. De gids belicht initiatieven uit binnen- en buitenland en geeft je een idee wat je allemaal nodig hebt om aan de slag te gaan. Bovenal is deze gids een bron van inspiratie, de naam zegt het al, om je te motiveren om de handen uit de mouwen te steken.  Je krijgt concrete tips mee die je onmiddellijk kan toepassen in je eigen buurt. En blijkt dat niet voldoende, dan zijn de buurtcoaches van opgewekTienen uiteraard bereid om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en initiatieven op maat van jouw buurt te ontwikkelen.

Download hier de inspiratiegids. Het downloaden kan langer duren afhankelijk van de snelheid van je Internetaansluiting. Het bestand is ongeveer 2 megabyte groot.

Vragen, informatie, suggesties of opmerkingen? Contacteer ons via opgewekTienen@opgewekTienen.be of 0498 68 44 10.

Page last updated on 7 januari 2015 at 16:34