Stationsconcert 2011: foto- en beeldverslag (deel 1)

april 29th, 201110:40 am @

1


Stationsconcert 2011: foto- en beeldverslag (deel 1)

Gisteren konden treinreizigers en pendelaars genieten van een stationsconcert met de percussiegroep ‘De Madammen’ van het Leuvense ‘Cirkus in Beweging‘.  De weergoden waren Tienen absoluut goed gezind, want tot een half uur voor het optreden, dat rond vijf uur zou starten, regende het nog pijpestelen. Maar het zonnetje liet haar gezicht zien en liet Tienen baden in een zomerse gloed.

Benieuwd wat je gemist hebt? Of was je erbij en wil je de sfeer nog eens opnieuw opsnuiven? Bekijk dan hieronder de filmpjes en foto’s van onze fotograaf (en sponsor voor dit stationsconcert) Roelof Pantjes.

Ook op het Nieuwsblad.be kan je een beeldverslag van Etienne Kinnaer terugvinden.

Met dank ook aan alle sponsors die dit mogelijk gemaakt hebben: Sylvania, Tiense Suiker, Roelof Pantjes, Timaver, de NMBS en de stad Tienen in de hoedanigheid van cc De Kruisboog.

Natuurlijk ook een dikke pluim voor alle vrijwilligers die gisteren hun uiterste best hebben gedaan om alle reizigers een warm welkom in Tienen te geven!

Geniet van de onderstaande beelden en vergeet zeker niet om een reactie achter te laten! Hou ook de stadsblog in de gaten voor meer foto’s en sfeerverslagen!

 

Lees ook ‘Een swingend antigif’